Jacoba van Egmond

Neem contact op indien u meer informatie wenst!

Over mij

Mijn naam is Jacoba van Egmond. Als gecertificeerd coach ondersteun ik je graag in je leiderschapsontwikkeling en bij je levensvragen.

Mijn naam is Jacoba van Egmond. Als gecertificeerd coach ondersteun ik je graag in je leiderschapsontwikkeling en bij je levensvragen. Zodat je kunt groeien, je potentieel ten volle kunt benutten en met meer plezier in je werk en in je leven kunt staan. Ik help je vooral je eigen antwoorden te vinden. Die zijn immers het waardevolst en maken je van binnenuit sterk.

De rode draad in mijn werk is Bewustzijnsontwikkeling in de breedste zin van het woord. Het ontwikkelen van Emotionele Intelligentie is daarbij een belangrijke ingang tot zelfkennis en onmisbaar in de omgang met belangrijke mensen in je leven. Ik heb mij gespecialiseerd in preventie en herstel van chronische stress en burn-out en loopbaanontwikkeling.
Daarnaast begeleid ik teams en organisaties in het verbeteren van de communicatie, samenwerking en groei en ontwikkeling.

In mijn werk put ik uit de volgende bronnen: mijn levenservaringen, met alle hoogte- en dieptepunten, zoals leven en werken in Afrika en het verwerken van een groot verlies, de Jungiaanse psychologie, Psychosynthese,Transactionele Analyse, Systemisch werk van Bert Hellinger en de Innerlijke Familie, Emotionele Intelligentie ontwikkeling, CSR© Stress- en Burn-out Coaching en Bewustzijnscoaching vanuit de Non- Duale visie.

Jacoba van Egmond
Scroll naar top