Coachend Leiderschap

Kies. Train. Groei. Het begint met Leiderschap.

Coachend Leiderschap I – de fundamenten

Hoe breng je je mensen en collega’s tot ontplooiing? Hoe ontdek je de kracht van zelfsturing, eigen keuzes, eigen commitment? Hoe creëer je een team dat denkt in mogelijkheden in plaats van problemen? In de kern komt het neer op het oproepen van doelbewuste creativiteit – die van jezelf en die van de ander.

Wat je leert op deze training

  • Effectieve doelen stellen
  • De kracht van taal
  • De creativiteit van de ander stimuleren
  • Non-verbale communicatie
  • GROW-coachingstechnieken
  • Oplossingsgericht coachen
  • Omgaan met weerstand – sturen op verantwoordelijkheid

Iets voor jou

Deze training is bijzonder geschikt voor team- en projectmanagers en professionals die regelmatig in een leiderschapsrol worden geplaatst. Je gelooft erin dat mensen in je team nog veel meer kunnen bereiken en wilt het beste uit de inzet van allen halen.

Aanpak

Deze training is zeer praktisch; wat werkt snel en goed?! Je leert samen met je medecursisten een groot aantal vragen die de coachee (de gecoachte persoon) stimuleren tot zelfreflectie, denken in oplossingen en het maken van keuzes die door een innerlijk commitment worden gedragen. Daarnaast leer je hoe je de ander niet meer wilt helpen, maar nieuwsgierig wordt naar hoe die ander zélf heel goede oplossingen creëert. Je leert vooral binnen je eigen verantwoordelijkheidsterrein te acteren, waardoor de ander de ruimte krijgt op zijn of haar terrein tot volle ontplooiing te komen.

Leeropzet

Online check-in, 3 dagen (1+1+1), met tussentijds intervisie met andere cursusdeelnemers en 1 supervisie (dagdeel) met de trainer in een groepje van 4.

Voor wie?

Team- en projectmanagers
Professionals

Doorlooptijd training

De doorlooptijd is 3 maanden.

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers 8-12

Online check-in, 3 dagen (1+1+1)

1 supervisie (dagdeel) met de trainer in een groepje van 4.

Jij hebt een Visie.
Wij hebben een weg om je daar te brengen.
Scroll naar top