Sherana Santokhi

sheranasantokhiIk ben coach, psychosociaal therapeut en trainer. Daarnaast ben ik werkzaam als interim HR Manager, gespecialiseerd in het aansturen en begeleiden van organisatieveranderingen (reorganisaties, overnames, cultuurverandering).

Het begeleiden van verandering in organisaties en van mensen in verandering is de rode draad in mijn loopbaan. Mijn intrinsieke motivatie en diepgaande interesse in mensen, menselijk gedrag en de afstemming mens- werk, hebben mij bewogen om opleidingen te volgen tot psychosociaal therapeut (specialisatie rouwverwerking, verlies- en trauma integratie ) bij Centrum Marieke de Bruijn en tot familie- en organisatie opsteller bij het Bert Hellinger Instituut.

Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van coaching, teamcoaching , focussen, mindfulness, psychodrama, intuïtieve ontwikkeling (Silva) en EZI® therapie.

Vanuit mijn praktijk Durga Coaching, Training & Therapie begeleid ik bevlogen en met hart en ziel mensen, teams en groepen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zie mijn Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/pub/sherana-santokhi/5/a55/2a7

en mijn website: www.praktijkdurga.nl