Monique van Wonderen

monique

Drs. Monique van Wonderen is onderwijskundige en psycholoog.

Tijdens haar loopbaan bij organisaties voor ‘bedrijfsopleidingen' heeft zij veel ervaring opgedaan in coördinerende en leidinggevende functies. Daarnaast is zij is gecertificeerd hypnotherapeut en verzorgt kortdurende therapie voor volwassenen en kinderen.

In 1990 is zij begonnen met haar eigen opleidingsinstituut. In 1995 heeft zij zich in Amerika internationaal gecertificeerd tot NLP trainer (ABNLP, NYTI). Vanaf die tijd verzorgt zij vele NLP- en communicatietrainingen in het bedrijfsleven. Monique heeft ruime ervaring in het beroepsonderwijs waarbij ze o.a. studenten begeleidt op hun stageplek en diverse modulen verzorgt van de HBO opleiding ‘organisatiepsychologie’ en ‘coaching en begeleiding’. Zij werkt als (personal) coach zowel voor zakelijke als particuliere cliënten.

Monique: ”Wat mij beweegt is om vanuit authenticiteit te inspireren en te richten op groeien in bewustzijn. In mijn training en coaching nemen we stappen in je ontwikkeling, ondernemen we een zoektocht naar jouw overtuigingen, naar datgene wat jou kracht geeft en belemmert. Zo komen we tot een dieper inzicht in jouw gedragspatronen en verlangens. Wat raakt jouw essentie, wat vind jij belangrijk? Hoe ziet jouw identiteit of missie eruit? Mijn aanpak is respectvol confronteren om nieuwe inzichten te ontdekken. Vaak spannend én met plezier. Ik zie uit naar onze ontmoeting.

Kijk voor meer informatie op: http://www.vanwonderen.biz/trainers/

http://nl.linkedin.com/pub/monique-van-wonderen/12/213/619