Yvonne Willems

Yvonne-WillemsYvonne Willems(1971) is een trainer die gaat voor eenvoud en resultaat. Ze traint met name in de zorg- en overheidsector waarin het ‘ontredderen’ van de hulpverlener/manager centraal staat.
Ontredderen gaat over de  verantwoordelijkheid niet overnemen, het besef dat alleen maar aardig zijn verspilde energie is. Duidelijkheid in interactie met elkaar,  lef om te luisteren en te zeggen wat je denkt. Zakelijk en toch integer zijn in contact met elkaar. De verantwoordelijkheid laten daar waar het hoort. U beseft dat door minder te doen u meer bereikt. Dat is de essentie in de trainingen van Yvonne Willems.

Na haar studie gezondheidswetenschappen heeft zij zich verder gespecialiseerd  in zakelijkheid in de zorg. Haar eigen ervaring als hulpverlener en manager in de commerciële sector zijn een belangrijke input geweest voor de trainingen. Openheid, confrontatie, eerlijkheid, humor en respect vormen de basis voor een inspirerende trainingsdag.

Ans Kreike

Ans KreikeAls gepensioneerd lerares heb ik van mijn leerlingen geleerd hoe uniek ieder mens in feite is. Helaas wordt die uniciteit – door onze omgeving, opvoeding, cultuur, religie enz. - in de loop van het leven ingepakt in veel gedachten, ideeën en beelden, die ons ware ik verbergen. Door allerlei levenservaringen worden deze concepten en denkbeelden, vaak nog versterkt, zeer diep in ons onderbewustzijn opgeslagen. Tot we tenslotte vaak niet meer weten wie we in wezen zijn, alsof wij onszelf verloren hebben en dikwijls komt dit in een moeilijke levensfase naar boven.

Graag wil ik via de IM cursussen mensen stimuleren en inspireren zichzelf te bevrijden van deze oude, vaak valse beelden; om met nieuwe ogen naar zichzelf te gaan kijken. Door met durf, verantwoordelijkheid voor eigen handelen en wil tot het bewustzijn te komen van wie je als mens in diepste wezen bent: een individueel, spiritueel wezen, levend in je lichaam op deze aarde. Deze bewustwording zal je leven enorm verrijken.

Ineke Jansen

Ineke Jansen'Liefde is als stromend water, sommigen drinken ervan, anderen doen dit niet. Het water wordt daardoor niet beïnvloed, het stroomt telkens verder.'

Deze woorden van een geliefde leraar duiden op hetgeen voor mij essentieel is in mijn leven. Ik weet dat liefde alles overwint en dat ieder mens deze bron van liefde, dit levende water, in zichzelf draagt. Dat de mens in diepste wezen liefde is. Meestal verwarren wij liefde nog met begeerte, maar het is onze opdracht deze kracht in onszelf te vinden en vrij uit te dragen. Vanuit mijn ervaring opgedaan in de zakenwereld, binnen de reguliere kerken, op het gebied van spirituele genezing en als moeder, wil ik met je mee gaan op het pad naar binnen. Ik laat me niet makkelijk afleiden door je onhebbelijkheden, die we immers allen hebben, omdat ik weet dat – onder alles verborgen – jouw wezen liefde is.

Frans Honigh

Frans HonighIk ben van huis uit een diepgraver, ik neem niet gauw genoegen met het ogenschijnlijke, ik wil tot de kern doordringen. Dat komt tot uiting in mijn oorspronkelijke studie als theoloog en in mijn loopbaan als directeur in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Ik heb geleerd om naar mezelf te kijken en van daaruit naar mensen te kijken. Ik zie mijzelf als vroedvrouw bij het geboorteproces van mensen. In jouw geestelijke geboorteproces kijk ik een aantal neuzen verder ... en blijf toch bij je.

Worden wie ik wezenlijk ben ... voor mij de blijvende uitdaging.

Voor jou ook?

Johan Visser

Johan VisserHeeft de afgelopen 10 jaar een bloeiende adviespraktijk voor strategievorming opgebouwd. Hij ondersteunt directies en ondernemers bij het maken van strategische keuzes én de realisatie daarvan. Zijn enthousiasme en praktijkervaring zorgen voor inspirerende trajecten en innovatieve resultaten. Strategie geeft hij een menselijk gezicht door persoonlijke drijfveren te koppelen aan zakelijke keuzes.

Sherana Santokhi

sheranasantokhiIk ben coach, psychosociaal therapeut en trainer. Daarnaast ben ik werkzaam als interim HR Manager, gespecialiseerd in het aansturen en begeleiden van organisatieveranderingen (reorganisaties, overnames, cultuurverandering).

Het begeleiden van verandering in organisaties en van mensen in verandering is de rode draad in mijn loopbaan. Mijn intrinsieke motivatie en diepgaande interesse in mensen, menselijk gedrag en de afstemming mens- werk, hebben mij bewogen om opleidingen te volgen tot psychosociaal therapeut (specialisatie rouwverwerking, verlies- en trauma integratie ) bij Centrum Marieke de Bruijn en tot familie- en organisatie opsteller bij het Bert Hellinger Instituut.

Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van coaching, teamcoaching , focussen, mindfulness, psychodrama, intuïtieve ontwikkeling (Silva) en EZI® therapie.

Vanuit mijn praktijk Durga Coaching, Training & Therapie begeleid ik bevlogen en met hart en ziel mensen, teams en groepen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zie mijn Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/pub/sherana-santokhi/5/a55/2a7

en mijn website: www.praktijkdurga.nl

Sandra Schouten

Sandra oktober 2012Sandra Schouten, HRM Services & Coaching, staat voor: Plezier, Puur, Persoonlijk, Pragmatisch en Professioneel.

Of u nu het rendement van uw HRM activiteiten wilt verhogen en wilt besparen op uw personeelskosten? Of u bent op zoek naar een ervaren interim HRM manager om een reorganisatie door te voeren? Of wilt u zelf krachtiger in het leven staan? Wilt u uw talenten optimaler gaan benutten en inzetten? Of bent u op zoek naar een (HRM) Team Coach om de communicatie in het team te verbeteren en meer enthousiasme te creëren in het team?

Sandra Schouten, interim HRM Professional, (Team) Coach en Organisatieopsteller, help u graag met creatieve, kostenbewuste, resultaat gedreven en innovatieve oplossingen.

Nancy Steutel

nancysteutelNancy Steutel (1969) heeft jarenlang ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van Customer Service en Sales Management. Ze gebruikt deze kennis in haar trainingen, coaching en organisatieopstellingen. Als NLP Master Coach is Nancy een wervelwind die met haar enthousiasme mensen kan motiveren om het net even anders te doen. Ze ondersteunt managers en (management)teams met bevlogenheid verder op zakelijk en op persoonlijk vlak.