Kerst = synergie

Bekijk deze nieuwsbrief online.

Logo Protion

         Synergy Report | Jaargang 1 | Nummer 7 | December 2014 | Duik in je onderstroom

  

Hallo Bezoeker,

2015: Kersttijd is tijd voor synergie in je Zelf
Rond de Kerst trekken we ons, net als de natuur, terug in onszelf. Dit is noodzakelijk om ons voor te bereiden op het nieuwe jaar, om met voornemens die doorvoeld zijn ons te richten op wat echt belangrijk is.

We reiken wel uit naar anderen, maar er is ook stilte in ons wezen. Vanuit dit dieper gevoelde contact met ons Zelf, zijn we later, in het nieuwe jaar, beter in staat contact te maken met anderen. In die zin is Kerst noodzakelijk voor echte synergie - die ontstaat wanneer de intenties én het gedrag op één lijn zitten.

Als je toch worstelt met gedragingen die in tegenspraak lijken met je voornemens, kun je nog deze week, donderdagochtend 11 december, onderzoeken waar in je onderbewuste deze tegenspraak vandaan komt (nog 2 plaatsen open).

Ik wens je een bijzonder inspirerend en synergistisch 2015 toe.

Wim


  
     
 

                              99B Kerstman 26673511Large
 

Onderbewust gedrag oplossen: donderdagochtend 11 december

Vaak wensen we dat we dit of dat niet meer doen. Of we willen graag dat in de werkomgeving de verhoudingen verbeteren, ons werk meer gewaardeerd wordt, of verbazen ons over de weerstand die bepaalde projecten ondervinden.

Waar deze tegenstroom vandaan komt is te onderzoeken middels 'opstellingen', een intuïtieve werkvorm waarbij het onderbewuste van de vragensteller wordt verkent. Daarin zitten verrassende oplossingen en mogelijkheden. 

Op donderdag a.s. kun je nog net gebruik maken (er zijn nog 2 plekken) van de mogelijkheid om je jaar met diep inzicht af te sluiten.

Deze aktiviteit wordt uitgevoerd in samenwerking met Opstellingeninstituut Midden-Nederland.

Inschrijven en extra informatie

 
 
 
 

Plannen voor 2015 concreet maken?

In 2014 werkte ik samen met meerdere professionals; organisatieontwikkelaars, trainers, coaches en acteurs. 

Als er plannen zijn om in 2015 het team of de organisatie te versterken, dan stellen we ons graag voor.

 

151 synergie ganzen v vlucht 32143396Medium

Zo werkten we voor farmaceutische bedrijven, organisaties in de zorg, voor een provinciale organisatie, voor een technisch adviesbureau, een transportorganisatie, een universiteit, een organisatie werkzaam in de IT en verzorgden workshops voor individuen en professionals in het opstellingenwerk.

Het kenmerk van al deze trajecten was dat daarin grote aandacht was voor de onderstroom; Cultuur- en gedragsaspecten die niet zomaar veranderen. Synergie die daardoor niet tot stand kwam. De speciale focus daarop creëert een veel bewuster aangaan van dat wat werkelijk er toe doet, zeker wanneer de hardere 'bovenstroomse' managementmethoden uitgeput zijn of niet alleen meer voldoen.

Herken je dit en wil je de zaken goed aanpakken: bel dan voor een afspraak: 06-22478411.

 
 
 
 
ijsbergfoto  

Plannen voor 2015

In 2015 zal Protion zich nog meer richten op synergie en de onderstroom. Langzaam maar zeker wordt het steeds duidelijker dat daar belangrijke oplossingen vlak onder de oppervlakte liggen. 

In de nieuwsbrieven zullen we zo nu en dan beschrijven hoe je daar als professional je voordeel mee kunt doen.

Tot dan!

 

 
 
 
 

Profile Dynamics(r)

Protion is gelicenseerd voor Profile Dynamics, een instrument waarmee de drives van het team en de individuen prachtig in beeld worden gebracht, met hun sterke en zwakke combinaties.

Een krachtige start van een teamontwikkelingsprogramma!

Lees meer...

 

Profile Dynamics

 
 
 
 

 

logo-protionProtion is een trainings-, coachings- en organisatieontwikkelingsbureau.

Een krachtige netwerkorganisatie die zich al sinds 1998 bewijst. Van missie- en visieontwikkeling, via veranderbegeleiding tot aan team- en individuele coaching; als het om mensen gaat brengt u samen met ons uw organisatie op koers om uw doelen en resultaten te bereiken.

Wanneer u kennis met ons maakt, bewijzen wij onze kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?